Доступність посилання

ТОП новини

Черкаським водіям заборонили вмикати музику в маршрутках


У Черкасах виконавчий комітет міської ради заборонив водіям маршруток вмикати музику. Згідно з рішенням від 29 квітня, відтепер у міських маршрутках дозволили лише озвучувати назви зупинок.

Як повідомляє кореспондент Радіо Свобода, спершу члени виконкому збиралися заборонити «шансон», а також музичні твори виконавців, що є в переліку осіб, які створюють загрозу національній безпеці.

Однак під час обговорення 29 квітня заступник міського голови Черкас, «свободівець» Ігор Коломоєць запропонував узагалі заборонити у маршрутках трансляцію будь-яких музичних творів. На думку очільника муніципальної інспекції Олександра Давиденка, це спростить контроль за виконанням рішення, на відміну від вибіркової заборони лише «шансону».

У разі фіксації порушень, черкащани зможуть подавати онлайн-скарги із зазначенням дати і часу порушення, номера маршруту і номера транспортного засобу через офіційний сайт Черкаської міської ради. Якщо перевізники не виконуватимуть рішення виконкому, із ними обіцяють розривати договори.

XS
SM
MD
LG