Доступність посилання

ТОП новини

Гнап: топ-менеджер «Рошену» причетний до офшору


Заступник генерального директора корпорації «Рошен» є бенефеціаром офшорної компанії. Про це заявляє журналіст Дмитро Гнап із посиланням на дані панамського реєстратора Mossack Fonseca.

За його словами, йдеться про громадянина України Сергія Зайцева. Він, згідно з даними панамського реєстратора, є бенефіціаром офшорної компанії Intraco Management Ltd. «Людина з таким же ім’ям і прізвищем є заступником генерального директора корпорації «Рошен», а також сьогодні є співвласником ТОВ «Центрально-європейська кондитерська фабрика», разом із самим президентом», – зазначив Дмитро Гнап.

У компанії «Рошен» поки не коментували це повідомлення. Також наразі не відомо, чи йдеться про того самого Зайцева.

Раніше британська газета The Guardian у своїй публікації пов’язала Intraco Management Ltd з президентом України Петром Порошенком та народним депутатом від БПП Ігорем Кононенком. Кононенко, однак, спростовував причетність до цієї компанії і себе, і президента.

За даними деяких видань, Intraco Management Ltd, зокрема, займалася торговими операціями з продуктами виробництва Московського нафтопереробного заводу – дочірньої компанії російського «Газпрому».

XS
SM
MD
LG