Доступність посилання

ТОП новини

У Дніпропетровську створили кілометровий «рушник щасливих родин»


У Дніпропетровську з нагоди Дня сім’ї 14 травня створили рекордний кілометровий «рушник щасливих родин». Понад тисяча людей, які взяли участь у ході з нагоди свята, пронесли свій витвір центральними вулицями Дніпропетровська. Вони тримали також плакати з гаслами на підтримку родинних цінностей, кольорові кульки і скандували «Сім’я – це круто!», «Щаслива родина – щаслива Україна!» тощо.

За словами організаторів, до акції готувалися заздалегідь: усі охочі отримали по метровому відрізку білого полотна, де мали зобразити свою родину, сімейне щастя та мрії, написати гасла про сімейні цінності тощо. Потім розписані полотна зшили в одне.

Презентацією рушника й фотографуванням учасників акції у центральному парку імені Глоби розпочалося офіційне відкриття фестивалю «День сім’ї».

Організатори дійства підготували для родин святковий концерт, майстер-класи, турнір для сімей із флорболу, сімейні змагання, лицарські бої, фотосесії, квести тощо. Діти зможуть позмагатися у конкурсі малюнків на асфальті.

Завершиться свято розіграшем цінних подарунків – спортивного комплексу для дому, сертифікату на ексклюзивне пошиття штор та сертифікату на подорож до Європи на двох.

До кінця дня, зазначають організатори, представники Книги рекордів України виміряють точну довжину «рушника щасливих родин» й офіційно зафіксують рекорд.

XS
SM
MD
LG