Доступність посилання

ТОП новини

У Києві завдяки НАТО очищують ґрунтові води від нафтопродуктів


Завдяки НАТО у Києві очищують ґрунтові води від нафтопродуктів (відео)
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:24 0:00

Завдяки НАТО у Києві очищують ґрунтові води від нафтопродуктів (відео)

У Києві за допомогою НАТО розпочали очищення ґрунтових вод від нафтопродуктів на території парку військової частини, яка розташована посеред житлових будинків.

«Цей проект надзвичайно важливий. Забруднення ґрунту та ґрунтових вод на території військової частини дуже важка проблема, особливо, коли об’єкт розташований посеред міста. Альянс НАТО зіграв важливу роль у наданні необхідного обладнання Україні для очищення цієї території. Передаючи подібне ноу-хау ми сподіваємося, що українська влада використає його для очищення й інших забруднених зон», – сказав заступник Генерального секретаря НАТО з питань нових викликів безпеки Сорін Дукару 26 травня під час церемонії започаткування практичних робіт у рамках проекту «Проведення природовідновлювальних робіт з локалізації та ліквідації нафтохімічного забруднення на території парку військової частини А2788».

У НАТО надали необхідне обладнання для вирішення цієї проблеми у рамках проекту «Наука заради миру та безпеки», започаткованого у 2012 році.

XS
SM
MD
LG