Доступність посилання

ТОП новини

Україну об’єднають спільні цінності – Вакарчук на Львівському медіафорумі


Святослав Вакарчук
Святослав Вакарчук

Український співак і громадчький діяч Святослав Вакарчук виступив 27 травня із Лекцією Свободи на Львівському медіафорумі. Він вказав на чинники, здатні об’єднати Україну.

«Нам потрібно змінити парадигму, що таке наша держава, хто її будує і для кого. Потрібно перестати будувати державу на кровному патріотизмі, а почати будувати на конституційному патріотизмі. Об’єднувати мають спільні цінності, спосіб життя, правила гри, Конституція», – вказав Вакарчук.

На Львівському медіафорумі цього разу втринадцяте вручається премія імені Олександра Кривенка.

Її вручають у Львові щорічно у травні, до дня народження журналіста, редактора Олександра Кривенка. Засновником премії є «Капітула Поступу», до неї належать друзі й колеги відомого журналіста, який трагічно загинув 9 квітня 2003 року. Торік премію отримав журналіст Радіо Свобода Левко Стек, автор сюжетів з Майдану та війни на сході України.

У попередні роки лауреатами премії «За поступ у журналістиці» були Олексій Шалайський, Сергій Рахманін, Сергій Лещенко, Вахтанг Кіпіані, Марцін Войцеховський, Володимир Ар’єв, Христина Бердинських, Наталія Дмитрук, Олена Притула, Костянтин Усов, Мустафа Найєм, Юлія Мостова.

XS
SM
MD
LG