Доступність посилання

ТОП новини

В Україні відкрився Аспен Інститут, в якому навчаються лідери усіх галузей


В Україні відкрився Аспен Інститут Київ. Платформа відкритого діалогу лідерів
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:19 0:00

В Україні відкрився Аспен Інститут, в якому навчаються лідери усіх галузей

В Україні починає працювати Аспен Інститут Київ, відкриття відбулося 27 травня.

Очолює наглядову раду організації колишній міністр фінансів України Наталія Яресько.

Аспен Інститут займається просвітницькою діяльністю. В рамках тренінгів, семінарів та конференцій організація збирає лідерів із різних секторів економіки, політики, культури, громадського сектору та заохочує до діалогу і роботи над вирішенням проблем, що стоять між бізнесом та суспільством.

Метою Інституту є створення можливостей для неформального обговорення різних точок зору між лідерами, що сприятиме вирішенню конкретних проблем.

На 2016-2018 роки Аспен Інститу Київ основними напрямами обрав «освіту, справедливість і закон».

«Аспен Інститут США започаткував свої лідерські семінари в Україні близько 8 років тому, і я раніше не міг навіть сподіватися на перспективи створення повноцінного Аспен Інституту в Україні. У мене немає жодних сумнівів у тому, що Інститут допоможе Україні розвинути потенціал, який непересічні люди зможуть досягти за допомогою активного громадянського суспільства та доброї управлінської культури як в уряді, так і в бізнесі», – наголошує Елліот Герсон, віце-президент Аспен Інститут (США).

Такі інститути існують в Іспанії, Франції, Німеччині, Індії, Італії, Японії, Мексиці, Чеській Республіці, Румунії.

Штаб-квартира Інституту розташована у місті Вашингтон (США). Організація працює протягом 65 років. Її головною місією є формування в учасників лідерських якостей, заснованих на загальнолюдських цінностях, з метою створення платформи для неупередженого обговорення викликів сучасності.

XS
SM
MD
LG