Доступність посилання

ТОП новини

Голова Слідчого комітету Росії Бастрикін став членом Спілки письменників


Олександр Бастрикін з членами Спілки письменників Росії
Олександр Бастрикін з членами Спілки письменників Росії

Голова російського Слідчого комітету Олександр Бастрикін став членом Спілки письменників Росії. Про це повідомляється на сайті російського відомства у звіті про зустріч Бастрикіна з головою Спілки письменників Валерієм Ганічевим.

У повідомленні, зокрема, мовиться, що учасники зустрічі відзначили цінність таких книг Олександра Бастрикіна, як «Дактилоскопія. Знаки руки» і «Вбивство Кірова», що популяризують роботу слідчого. Валерій Ганічев зазначив, що «читав зі своєю дочкою книгу Олександра Бастрикіна, як детектив».

Сам голова СКР наголосив, що розцінює своє членство у Спілці письменників як аванс, який зобов’язує його продовжувати письменницьку діяльність. При цьому Олександр Бастрикін зазначив, що, попри сильну завантаженість, у нього ніколи не зникає потреба займатися наукою і писати.

Бастрикін також є автором книг про балерину Майю Плісецьку та колишньому віце-спікера російської Держдуми Людмилу Швецову.

Письменники і поети, які брали участь у зустрічі, подарували Бастрикіну свої книги, а він вручив їм медалі Слідчого комітету Росії «За сприяння».

У квітні Олександр Бастрикін зустрівся з музикантом Борисом Гребєнщиковим. У повідомленні, опублікованому на сайті СКР, мовиться, що Бастрикін і Гребєнщиков обговорили музику і комсомол, а також домовилися співпрацювати у сфері благодійності.

XS
SM
MD
LG