Доступність посилання

ТОП новини

ГПУ збереже напрацювання Сакварелідзе – Теличенко


Валентина Теличенко
Валентина Теличенко

Заступник генпрокурора Валентина Теличенко обіцяє зберегти напрацювання, які зробила команда колишнього заступника генпрокурора Давида Сакварелідзе.

«Дуже важливо зберегти ті напрацювання, які зробила група Сакварелідзе дотепер. І це обов’язково буде зроблено. Це перші кроки – ідентифікувати людей, з якими працюватимемо. Зібрати, що було зроблено досі, щоб його не втратити і використати в майбутньому», – сказала Валентина Теличенко в ефірі Радіо Свобода.

Серед своїх завдань Теличенко називає збереження у системі професіоналів і повернення чесних працівників, які були змушені піти з прокуратури.

«Наше завдання знайти тих, хто ще хотів би повернутися і використати їх як прихований потенціал, використати старше покоління, яке, можливо, ще до Ріната Кузьміна пішло із системи, але зберегло досвід, знання, честь», – каже заступник генпрокурора.

Цього тижня генпрокурор Юрій Луценко повідомив, що відомий юрист Валентина Теличенко обійматиме посаду заступника генпрокурора з реформ. За словами Луценка, вона займатиметься проведенням нових конкурсів у місцеві прокуратури, щоб туди прийшли люди, які були поза системою, а також реформою академії прокуратури.

XS
SM
MD
LG