Доступність посилання

ТОП новини

Лисенко підтвердив загибель на сході України бійця ДУКу Василя Сліпака


Василь Сліпак
Василь Сліпак

Речник Адміністрації президента з питань АТО Андрій Лисенко підтвердив загибель у зоні бойових дій на сході України бійця Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» Василя Сліпака. Про це Лисенко написав на своїй сторінці у «Фейсбуці».

«На превеликий жаль, підтвердилася інформація про загибель Василя Сліпака у районі проведення АТО. Це сталося сьогодні вранці, 29 червня, поблизу селища Луганське Бахмутського району Донецької області. Тіло загиблого доставлено у морг міста Бахмут», – повідомив Лисенко.

«Військове командування висловлює співчуття рідним та близьким загиблого Героя», – написав він.

Про загибель Василя Сліпака раніше повідомила низка журналістів та волонтерів, його смерть підтвердили також у самому ДУК «Правий сектор». Однак в обід 29 червня під час свого брифінгу Андрій Лисенко не підтвердив факт його загибелі і повідомив лише про 4 поранених у зоні бойових дій упродовж останньої доби.

Василь Сліпак – оперний співак, який останні майже 20 років жив і працював у Франції. Він повернувся в Україну у 2014 році і пішов на фронт у складі ДУК «Правий сектор». Василь Сліпак загинув від кулі снайпера.

XS
SM
MD
LG