Доступність посилання

ТОП новини

Оголошений у розшук начальник Державтоінспекції Львова Дмитро Штикало, котрого Міністерство внутрішніх справ запросило дати пояснення щодо викрадення тиражу книжки про лідера СДПУ(о) Віктора Медведчука


І Дмитра Штикала, і його заступника підозрюють у незаконних діях проти одного з підприємців Львова, який під час президентської кампанії розповсюджував книгу Дмитра Чобота “Нарцис” про лідера СДПУ(о).

У зв’язку із розслідуванням кримінальної справи про грабіж вже зарештований заступник начальника Державтоінспекції Львова. Про це сьогодні повідомив нaчальник обласного управління міліції Богдан Шкарада.

І Дмитра Штикала, і його заступника підозрюють у незаконних діях проти одного з підприємців Львова, який під час президентської кампанії розповсюджував книгу Дмитра Чобота “Нарцис” про лідера СДПУ(о). У цій кримінальній справі проходять і працівники податкової міліції. Їх підозрюють у викраденні тиражу книжки. Зараз правоохоронці розслідують кримінальну справу і щодо підпалу друкарні у містечку Броди, де друкували книжку “Нарцис”.
XS
SM
MD
LG