Доступність посилання

ТОП новини

Аваков: під час спецоперації у Маріуполі загинуло троє бойовиків, 13 поранені


Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України
Арсен Аваков, міністр внутрішніх справ України
У Маріуполі під час спецоперації загинуло 3 бойовиків і ще 13 поранено. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков на своїй сторінці у Facebook.

«За попередніми даними, серед нападників бойовиків – 3 убитих, 13 поранених, 63 затриманих. Вилучено зброю, засоби зв'язку та телефони російських операторів. Йде встановлення осіб затриманих нападників», – ­написав Аваков.

За словами міністра, серед службовців МВС втрат немає.

Аваков зазначив, що вночі у Маріуполі у відповідь на атаку військової частини Національної гвардії підрозділи МВС провели операцію з локалізації банди нападників чисельністю близько 300 осіб.

Після того, як військову частину нападники закидали запальними фугасами і «коктейлями Молотова» та відкрили вогонь – нацгвардійці відкрили попереджувальний вогонь, потім постріли на ураження.

За тривогою були підняті всі підрозділи міліції МВС Маріуполя. Спільними зусиллями озброєна міліція та бійці Нацгвардії локалізували і роззброїли зловмисників. На місце події були перекинуті вертольоти.

Операція триває. Спецпідрозділ МВС продовжує переслідування однієї зі збройних груп. На вулицях працюють патрулі міліції.
XS
SM
MD
LG