Доступність посилання

ТОП новини

Євромайдан. Протистояння триває. Liveblog online

ПОСТІЙНО ОНОВЛЮЄТЬСЯ. Європарламент у своїй резолюції закликав негайно почати посередницьку місію ЄС в Україні. З-під варти відпустили вже вісьмох звинувачених у подіях 1 грудня на Банковій.

УКРАЇНА ТА ЄС ДОМОВИЛИСЯ ПРО КРОКИ ДЛЯ ПРИШВИДШЕННЯ ПІДПИСАННЯ АСОЦІАЦІЇ

Київ і Брюссель досягли домовленості про наступні кроки, "які приведуть до підписання і імплементації Угоди про асоціацію".

"Політична воля підписати Угоду про асоціацію є. Ми обговорювали, коли ми це зробимо - ми це зробимо найближчим часом, щойно буде пророблена необхідна робота", - заявив Арбузов.

Відповідну заяву після закінчення першого раунду діалогу на високому рівні щодо відновлення діалогу про підписання Угоди про асоціацію зробив європейський комісар з питань розширення та європейської політики сусідства Штефан Фюле у присутності свого українського візаві - першого віце-прем'єра Сергія Арбузова.

США закликали міністра оборони України не використовувати силу проти населення

Міністр оборони США Чак Гейґел закликав українського колегу Павла Лебедєва не використовувати збройні сили проти мирного населення. Про це йдеться у повідомленні, розміщеному на сайті Пентагону.

У телефонній розмові з міністром оборони України Гейґел закликав до стриманості і зазначив про «потенційний збиток від будь-якої участі військових у розгоні демонстрацій».

У відповідь, згідно з повідомленням на сайті Пентагону, Павло Лебедєв повідомив про позицію президента Януковича не використовувати збройні сили проти протестувальників і заявив, що безпосередньо передасть зміст розмови главі держави.
У Криму та на південному сході України будуть створені загони самооборони для захисту державного ладу і Конституції, які приїдуть до Києва

Про це повідомив депутат від Партії регіонів Вадим Колесніченко в ефірі телеканалу "112 Україна".

"У Севастополі понад 800 осіб виявили бажання сформувати загони самооборони для захисту державного устрою і Конституції. У Криму в кожному місті такі підрозділи вже створені. На південному сході України - теж сформовані", - сказав політик.

" С сотней таких ребят можно брать дворец Амина, не то что КГГА."


Євромайдан орендував собі ще один будинок і розшириться

Атаки на офіційний сайт президента продовжуються

Про це повідомляє 5 канал із посиланням на Держслужбу спеціального зв’язку та захисту інформації. Вперше такий випадок зафіксували першого грудня.
Тоді у ЗМІ з’явилася інформація про злам сайту гаранта країни.
Однак, у відомстві зазначили - це був не злам, "атака на відмову в обслуговуванні".
Ukraine -- A man eats next to defaced posters depicting President Viktor Yanukovych on Independence Square in Kyiv, December 4, 2013
Ukraine -- A man eats next to defaced posters depicting President Viktor Yanukovych on Independence Square in Kyiv, December 4, 2013
Протестувальники будують навколо майдану Незалежності в Києві нові, набагато потужніші барикади

Поновлені барикади набагато потужніші
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:01:36 0:00
Вільнюській хор підтримує Євромайдан і співає "Щедрик"

Сніговий козак. чи козацький сніговик:)

Спецпідрозділ "Гепард" чистить автобуси, що блокують вудицю Садову, від наліпок та символіки. Раніше автобуси стояли не першій лінії блокування, зараз туди підтягнули вантажівки. В один із баків під час блокування хтось залив воду, намагаються ремонтувати. Публіка навколо у веселому настрої)



Фото Ганни Грабарської
Грузини мітингували на підтримку Євромайдану

Грузини підтримують Євромайдан
Будь ласка, зачекайте

No media source currently available

0:00 0:00:50 0:00
Європарламент закликає негайно почати посередницьку місію ЄС в Україні

Європейський парламент закликає до негайної роботи місії ЄС на високому політичному рівні для посередництва в пошуку політичного вирішення кризової ситуації в Україні. А також нагадує, що в будь-якому демократичному суспільстві можуть бути проведені нові вибори, коли необхідно оновити народну законність.Про це йдеться в резолюції Європейського парламенту, ухваленій сьогодні в Страсбурзі.

У резолюції також міститься заклик до держав-членів ЄС погодитися на надання безвізового права в’їзду українців до ЄС. У документі також засуджується Росія за «неприйнятний політичний й економічний тиск» на Київ і заклик до Єврокомісії визначитися з можливими «контрзаходами».

БІЛЬШЕ

XS
SM
MD
LG