Доступність посилання

ТОП новини

Запорожці грають у військово-спортивні ігри – такі, як «Патріот» (фотогалерея)

У понеділок, 29 червня, у Центральному парку культури і відпочинку «Дубовий гай» Запоріжжя пройшло свято для сімей українських військовослужбовців.

«Ми запросили, в першу чергу, родини військовослужбовців, що на передовій – це сім’ї, що хвилюються за своїх рідних. Ми хотіли їх підбадьорити. Ми також хотіли подякувати усім присутнім, а це не лише дружини мобілізованих, є вдови загиблих, є навіть кілька родин, які просто демобілізувалися», – розповіла одна з організаторів заходу, виконавчий директор Благодійного фонду «Храм» Ірина Дмитрів.

«Ми хочемо подякувати людям, що стоять у проломі за наш світ. Ми хочемо їх підбадьорити, аби вони розуміли, що Україна – це єдиний народ, який один за одного, і лише ми самі можемо один одному допомогти», – додає Ірина Дмитрів.

Зображення 16x9

Євгенія Назарова

Співпрацює з Радіо Свобода з 2015 року. Народилася в 1985 році у Запоріжжі. У 2007 році закінчила історичний факультет, а у 2011 році – аспірантуру Запорізького національного університету. Має ступень кандидата історичних наук. Із 2013 року працює у сфері журналістики.

XS
SM
MD
LG