Доступність посилання

ТОП новини

Смертельний пінг-понг із ворогом: робота в окопах українських бійців (фотогалерея)

По всій лінії фронту на сході України простягаються вириті окопи, які захищають від наступу ворога. Прямокутні насипи, укріплення з дерева, бетону та мішків із піском дозволяють стежити за ворогом та по можливості знищувати його.

У фешенебельному передмісті Донецька селищі Піски, одній із найнебезпечніших зон бойових дій в Україні, поміж будівель розкинулась величезна мережа цих окопів, щоб дати можливість бійцям із 93-ї бригади захистити себе від ворожого вогню.

Не зважаючи на те, що українські бійці знаходяться всього лише за кілька сотень метрів від жорстокого ворога, окопи надають відчуття спокою та безпеки посеред ворожого оточення. Це робоче місце для бійців 93-ї бригади. Так само, як і працівники заводу або ресторану, вони мають свій розклад та рутинну роботу.

Проте цим людям важко змиритися зі станом окопної війни. Це постійна смертельна колотнеча, і багато хто з них воліє піти у наступ. Вийти з окопів та почати наступ на Донецьк, аби повернути землю, яка, на їхню думку, є суверенною українською територією, що окупована силами Російської Федерації. Але поки вони змушені грати в смертельний пінг-понг, де життю по коліна в багнюці не видно кінця.

На цю ж тему:
Розкішні апартаменти у Пісках – вимушений прихисток для бійців АТО​


XS
SM
MD
LG