Доступність посилання

ТОП новини

На українському флоті набрало чинності перше за роки незалежності Положення «Про корабельну службу у Військово-Морських Силах Збройних Сил України»


-- no author -- Про це повідомив прес-центр Головного командування українських ВМС. Цей документ визначає основи бойової і повсякденної організації служби на кораблях та інших плавзасобах українського флоту, основні обов’язки посадових осіб та особового складу, регулює бойову підготовку, виховну роботу, експлуатацію, ремонт і забезпечення живучості корабля, тощо.

Про це повідомив прес-центр Головного командування українських ВМС. Цей документ визначає основи бойової і повсякденної організації служби на кораблях та інших плавзасобах українського флоту, основні обов’язки посадових осіб та особового складу, регулює бойову підготовку, виховну роботу, експлуатацію, ремонт і забезпечення живучості корабля, тощо.

В інших випадках, які передбачають виконання загальних обов’язків військовослужбовців, стосунки з військовиками Збройних Сил України і несення служби на березі, особовий склад ВМС керується вимогами воїнських статутів Збройних Сил України, повідомили у прес-центрі українського флоту.
XS
SM
MD
LG