Доступність посилання

ТОП новини

Прем''єр-міністр України Віктор Янукович обговорює кілька кандидатур на посаду міністра економіки замість Валерія Хорошковського, який у суботу подав у відставку


-- no author -- В інтерв’ю журналістам Янукович зазначив, що звільнення Хорошковського було правильним рішенням. Глава уряду визнає лише роботу команди, і коли у ній той чи інший гравець не відчуває свого місця, трапляється те, що трапилось, сказав Віктор Янукович. Новий міністр економіки, на думку прем’єра, має бути не лише фахівцем, але й гравцем єдиної урядової команди.

В інтерв’ю журналістам Янукович зазначив, що звільнення Хорошковського було правильним рішенням. Глава уряду визнає лише роботу команди, і коли у ній той чи інший гравець не відчуває свого місця, трапляється те, що трапилось, сказав Віктор Янукович. Новий міністр економіки, на думку прем’єра, має бути не лише фахівцем, але й гравцем єдиної урядової команди.

Однією з основних причин своєї відставки Валерій Хорошковський назвав тиск Міністерства фінансів на роботу Міністерства економіки. 35-річний Хорошковський обіймав посаду міністра економіки з листопада 2002 року.
XS
SM
MD
LG