Доступність посилання

ТОП новини

Про аварію, в яку потрапив кандидат в депутати В’ячеслав Білоус


Про аварію, в яку потрапив кандидат в депутати В’ячеслав Білоус

Київ, 11 березня 2002 - 6 березня ввечері близько 19-ої години на трасі Хорол-Полтава автомобіль марки “КАМАЗ” несподівано перекрив дорогу, коли нею рухався легковик. У цьому, може, не було б нічого надзвичайного, якби в машині не сидів кандидат у народні депутати України по 148-му виборчому окрузі В'ячеслав Білоус. З ним перебував також лубенський журналіст Ігор Мосійчук. На щастя, вони обоє залишилися живі.

Про цю надзвичайну подію радіо “Свобода” повідомив Ігор Мосійчук..

За його словами, близько 18 години 6 березня він та В'ячеслав Білоус вирушили з містечка Хорол у Полтаву, де було заплановано виступ кандидата в народні депутати у прямому ефірі.

Ігор Мосійчук продовжує:

“У районі селі Циганське з правого боку на дорозі стояв “КАМАЗ”, коли ми наблизилися до нього, машина, не попереджаючи, почала розворот на 90 градусів і повністю перекрила дорогу. Тільки низька швидкість врятувала нас від загибелі. Ми змогли об” їхати “КАМАЗ”. На узбіччі стояв автомобіль “Жигулі” червоного кольору, сьома модель. З цього автомобіля вискочив чоловік і побіг до водія “КАМАЗу”.

Між іншим, почерк цієї аварії вельми схожий на обставини загибелі три роки тому лідера Народного Руху України В'ячеслава Чорновола. Можливо, про це згадали і ті, на кого було вчинено – свідомо чи ні – замах. На місці аварії було ще, як виявиться пізніше, окрім “КАМАЗу”, дві машини, повні людей.

В’ячеслав Білоус подав відповідну заяву до прокуратури.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG