Доступність посилання

ТОП новини

Вадим Рабинович: “Звинувачення Мініна – маячня”


Вадим Рабинович: “Звинувачення Мініна – маячня”

Київ, 13 червня 2002 - Президент “Медіа інтернешенал груп” Вадим Рабинович спростовує усі звинувачення на його адресу, які є у свідченнях Леоніда Мініна. За його словами, це – провокація, організована проти нього співзасновником студії “1+1”, громадянином Німеччини паном Фуксманом та деякими силами у середині України.

- Пане Рабинович, Леонід Мінін у своїх свідченнях італійському суду твердить, що на початку 99-го року він разом із Вами та групою осіб, які займалися питаннями озброєнь, літали до Ліберії, де мали зустріч із президентом цієї держави. Мінін каже і про узгоджену схему постачання української зброї до Ліберії через Буркіна-Фасо. Ви можете підтвердити, або спростувати сказане Мініним?

- Я цю маячню слухаю два роки і тільки те й роблю, що спростовую її. Я Мініна бачив усього тричі у своєму житті. Це все політичні ігри, чи політико-економічні ігри, у які я не хочу, щоб мене втягували. Два роки тому СБУ за фактом заяви Мініна порушило кримінальну справу, шість місяців мені не давали працювати – кожен крок перевіряли, літали там кудись. Цю справу, повністю перевіривши, закрили півтора роки тому. Так що, вибачте, говорити нічого. От тепер і починають придумувати. Що стосується самого пана Мініна, ще раз повторюю: я його бачив тричі у житті, а єдина людина у цій державі, яка його добре знає і вісім років з ним працює, разом їздить і фігурує разом у зведеннях Інтерполу, і який організував цю провокацію, це – пан Фуксман із Німеччини – співзасновник студії “Один плюс один”. Ви до нього зверніться, або в СБУ - у них є усі дані, як він працював із Мініним і нехай вони собі розбираються. А мене у ці ігри не втягуйте. Добре?

- Тобто свідчення Леоніда Мініна Ви вважаєте провокацією, так?

- Свідчення Мініна всі вже давно вважають провокацією. Вже він зв’язувався з експертами ООН і я не знаю, чому ті органи, які цим займалися, нічого не говорили на цю тему. Очевидно, італійці знають. Уже знають навіть, хто організував цю провокацію, хто замовив. Це все давно вже відомо.

- Тобто організатори знаходяться в середині України?

- Не лише. Один із них – тут, а інший за кордоном. Так, як завжди буває.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG