Доступність посилання

ТОП новини

Четвертий парламент: час вибору - фільм “ПіАр” подивилися, на черзі “Леді”


Четвертий парламент: час вибору - фільм “ПіАр” подивилися, на черзі “Леді”

Київ, 27 березня 2002 - Блок Юлії Тимошенко розповсюдив заяву, що на деяких каналах готується до показу фільм, який має дискредитувати лідера блоку. Така пропозиція, зокрема, надійшла на телеканал “ЮТАР”.

Як мені пояснив комерційний директор каналу Олег Борис, дійсно лист прийшов по факсу, у якому пропонується розглянути можливість показати 18 хвилинний фільм “Леді”, про деякі, до цього часу невідомі, сторінки з особистого життя Юлії Тимошенко. Підпис Віктор Смирнов і електронна адреса.

За коментарем я звернувся до заступника керівника штабу “Б‘ЮТі” Олександра Кочеткова:

“- Офіційної інформації з приводу цього ми не маємо. Але ми маємо інформацію, що готується безліч компрометуючих матеріалів, у тому числі, і змонтований фільм, де інкримінується спільна діяльність Юлії Тимошенко і Павла Лазаренка. Фільм змонтований за допомогою комп‘ютерної техніки. Солідні телевізійні канали відмовляються демонструвати цей фільм.

-

Ким готується? -

Та інформація, якою я володію, до цього мають відношення російські іміджмейкери, які співпрацюють із партіями влади. -

Яким каналам пропонували? -

Теж не знаю. Але відмовився “Інтер” і, буцімто, відмовився “1 плюс 1”. -

Хто пропонував? -

На жаль, не знаю”.

Шеф редактору телеканалу “Інтер” Олексію Мустафіну нічого не відомо про подібні пропозиції, і канал не планує показ документального фільму “Ліца”. Телеканал “1 плюс 1” відмовився від коментарів.

Викликає подив, що пропозиція надійшла саме на “Ютар”, відомий своєю близькістю спочатку до партії “Громада”, а потім до партії “Батьківщина”.

Ми надіслали запит і за електронною адресою, вказаною на факсі, який отримав телеканал “Ютар”. Про відповідь, або її відсутність, повідомимо в наступній рубриці.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG