Доступність посилання

ТОП новини

В Одесі розпочато процес єднання


В Одесі розпочато процес єднання

Одеса, 28 листопада 2001 - Політична партія Христианський народний Союз в Одесі заявила про розпуск. Повним складом її активісти перейшли до партії “Собор” заявивши про підтримку виборчого “Блоку Юлії Тимошенко”.

Християнський Народний Союз таким чином висловив незгоду з політикою керівництва іншого виборчого блоку – “Наша Україна”, який, на думку керівництва ХНС, не може визначитися з політичними уподобаннями.

Перед присутніми на об”єднавчій конференції виступив і народний депутат України Віктор Шишкін. На його думку, “протистояти нинішній владі, яка уособлює собою режим Леоніда Кучми, можливо не невеликими розпорошеними силами, а лише об”єднавшись. Перший крок до такого єднання вже зроблено у причорноморській Одесі”.

Особливий спротив з боку влади члени виборчого “Блоку Юлії Тимошенко” очікують саме на Східних та Південних теренах України.

А за словами ще одного учасника виборчого Блоку Юлії Тимошенко, голови обласної громадської всеукраїнської організації “Демократична дія” Євгена Акимовича:

“Ми вважаємо, що ці вибори дадуть позитивний результат. Виборці пересвідчилися у тому, що нинішня влада криміналізована і нічого крім жахливого майбутнього нам не навіщує. Тому для нас важливо щоби відбулися позитивні перетворення.

Ми, безумовно, виступаємо проти цієї влади.

Сподіваємося що і блок “Наша Україна” зможе провести до нового парламенту порядних людей”.

Учасники об”єднавчої конференції обрали і нового голову народної партії “Собор” на Одещині. Ним став відомий громадсько-політичний активіст Федір Нарійчук.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG