Доступність посилання

ТОП новини

Голова Івано-Франківської обласної держадміністрації провів прес-конфненцію напередодні Всеукораїнської акції громадянського протесту “Повстань, Україно!”


Голова Івано-Франківської обласної держадміністрації провів прес-конфненцію напередодні Всеукораїнської акції громадянського протесту “Повстань, Україно!”

Івано-Франківськ, 17 вересня 2002 - Водночас представники координаційної ради опозиційних сил на Прикарпатті заявили, що ймовірних учасників акції протесту викликають для так званих співбесід до правоохоронних органів.

Проводячи прес-конференцію напередодні Всеукраїнської акції громадянського протесту “Повстань, Україно!”, голова Івано-Франківської обласної держадміністрації Михайло Вишиванюк заявив, що на його переконання в державі слід усім об'єднатися, а в парламенті створити єдину фракцію під назвою “Велика Україна”. Він також зауважив, що ніде у світі немає доброї влади і знайдуться завжди нею незадоволені. Однак із владою потрібно вести діалог, а не вдаватися до радикальних дій. Михайло Вишиванюк також наголосив, що розуміє з яких причин перебувають в опозиції Юлія Тимошенко, Олександр Мороз та Петро Симоненко. Однак не може збагнути, чому до цього табору приєднався Віктор Ющенко. Проти проведення акцій, мітингів голова Івано-Франківської облдержадміністрації не заперечує, бо переконаний, що (цитую) “нічого поганого людям не зробив, а намагався повсякчас розв'язувати їхні проблеми” (кінець цитати). Михайло Вишиванюк також зауважив, що від проведення акції громадянського протесту “Повстань, Україно!” на Прикарпатті не очікує виникнення якихось конфліктних ситуацій, адже політична ситуація на Прикарпатті завжди відзначалася толерантністю та виваженістю. Водночас представники обласної координаційної ради опозиційних сил, які готують акцію громадянського протесту “Повстань, Україно!” в регіоні, заявили, що правоохоронці викликають майбутніх учасників акції на так звані співбесіди. Що ж конкретно намагаються довідатись представники силових структур в активістів опозиційних партій, невідомо. Разом з тим обласна координаційна рада опозиційних сил заявила, що такі виклики до правоохоронних органів – це спосіб залякати учасників Усеукраїнської акції громадянського протесту “Повстань, Україно!”.

ВИБІР ЧИТАЧІВ

XS
SM
MD
LG