Доступність посилання

ТОП новини

Голова Херсонської МВА: кількість поранених через удар Росії зросла до 19, троє – в тяжкому стані


Раніше обласна влада повідомила, що російські війська вдень у середу завдали авіаційного удару по центральному району Херсона
Раніше обласна влада повідомила, що російські війська вдень у середу завдали авіаційного удару по центральному району Херсона

Встановлена кількість поранених внаслідок російського удару по Херсону зросла до 19, заявив голова Херсонської міської військової адміністрації Роман Мрочко 15 травня.

«На 18.00 стало відомо про ще одну травмовану. Таким чином внаслідок авіаудару у Херсоні отримали поранення 19 людей. За життя трьох тяжких постраждалих наразі борються медики», – повідомив він.

Мрочко також оприлюднив відео із наслідками удару.

Державна служба з надзвичайних ситуацій повідомила, що через атаку в одному з будинків були заблоковані люди: «рятувальники врятували трьох дітей та жінку й передали їх медикам».

Раніше обласна влада повідомила, що російські війська вдень у середу завдали авіаційного удару по центральному району Херсона. Спершу було відомо про 11 постраждалих.

Російські війська щодня обстрілюють деокуповану частину Херсонщини, зокрема обласний центр. Попри докази і свідчення, Москва від початку повномасштабного вторгнення заперечує цілеспрямовану атаку на цивільних.

Форум

XS
SM
MD
LG