Доступність посилання

ТОП новини

Росія змінила тактику застосування безпілотників – ЗСУ


Росія дещо змінила тактику застосування ударних безпілотників, зазначив речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш
Росія дещо змінила тактику застосування ударних безпілотників, зазначив речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш

Росія дещо змінила тактику застосування ударних безпілотників, зазначив в ефірі загальнонаціонального телемарафону речник командування Повітряних сил ЗСУ Ілля Євлаш.

«Ми бачимо, що тактика дещо змінилася. Вони останнім часом взагалі не використовують або значно зменшили кількість ударних дронів типу «шахед», як це було ще, наприклад, два-три тижні тому. Зараз ворог активізував розвідувальні безпілотники для коригування своїх ракетних ударів. Ми бачимо, коли він використовує Х-59, або ж балістику, звісно, що він намагається коригувати цей вогонь за допомогою розвідувальних дронів», – поінформував Євлаш.

Він додав, що «нині триває аналіз ситуації, українська сторона слідкує за використанням розвідувальних БПЛА, оскільки вони менші, їх важче зафіксувати». Проте, як зауважив Євлаш, за можливості Повітряні сили «так само знищують їх засобами протиповітряної оборони».

Форум

XS
SM
MD
LG