Доступність посилання

ТОП новини

Яценюк анонсує кадрові зміни в уряді протягом найближчих двох тижнів


Арсеній Яценюк
Арсеній Яценюк

Прем’єр-міністр України Арсеній Яценюк анонсує зміни в складі уряду протягом найближчих двох тижнів. Про це він заявив в інтерв’ю виданню Politico.

За його словами, міністрів енергетики, охорони здоров’я та освіти вже не буде протягом двох тижнів і буде нова посада – віце-прем’єр з питань європейської інтеграції.

«Були помилки. Але я виправлю ці помилки з новими людьми», – сказав він.

При цьому прем’єр не назвав імена претендентів на ці посади.

«Занадто рано, говорити, хто це буде, це може зруйнувати коаліцію. Ми ведемо переговори з президентом, і чим швидше ми їх оголосимо, тим краще», – додав Яценюк.

Раніше ЗМІ анонсували кадрові зміни в Кабміні. Крім того, голова Одеської облдержадміністрації Міхеїл Саакашвілі анонсував, що найближчим часом президент України Петро Порошенко візьметься за «радикальні та невідкладні реформи». Самого Саакашвілі ЗМІ називають претендентом на посаду прем’єра.

Зараз Міністерство енергетики та вугільної промисловості України очолює Володимир Демчишин, Міністерство охорони здоров’я – Олександр Квіташвілі, Міністерство освіти і науки – Сергій Квіт.

Раніше щодо міністра енергетики та міністра охорони здоров’я були претензії. Зокрема у Раді ініціювали звільнення Квіташвілі, проте не змогли звільнити міністра.

XS
SM
MD
LG