Доступність посилання

ТОП новини

Довибори в Раду: на окрузі №183 переміг Юрій Одарченко від партії «Батьківщина»


Юрій Одарченко
Юрій Одарченко

На проміжних виборах до Верховної Ради у Херсонській області на окрузі №183 перемогу здобув Юрій Одарченко від політичної партії «Батьківщина».

За даними підрахунку 100% протоколів, Одарченка підтримали 25% виборців (6 694 виборців).

За даними ЦВК, Одарченко народився в Херсоні, є директором будівельної компанії «Будмеханізація», є членом політичної партії Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина».

З березня по серпень 2014 року Одарченко очолював Херсонську облдержадміністрацію. Перед цим був народним депутатом від БЮТ (Блок Юлії Тимошенко), партії «Батьківщина» у Верховній Раді п’ятого, шостого і сьомого скликань.

Проміжні вибори до Верховної Ради України відбулись 17 липня на 7 одномандатних округах (№ 23, 27, 85, 114, 151, 183 та 206).

У громадянській мережі «Опора» заявили, що на довиборах спостерігачі зафіксували низку порушень законодавства, частина з яких була грубим недотриманням законодавчих вимог та стандартів виборчого процесу. Водночас безпосередньо в день голосування 17 липня виявлені спостерігачами порушення не мали масового характеру.

Поліція відкрила 25 кримінальних проваджень, пов’язаних з порушеннями на довиборах, з них – 14 проваджень стосуються порушень виборчих прав громадян.

XS
SM
MD
LG