Доступність посилання

ТОП новини

Кабмін і Фонд держмайна Портнова затвердили плани продажу пакетів акцій шести обленерго, які раніше скасував Фонд держмайна Семенюк-Самсоненко


Нині в Україні діють два керівництва Фонду державного майна, кожне з яких вважає легітимним себе й незаконним інше.

Як мовиться в повідомленні на сайті Кабінету Міністрів, торги державними пакетами акцій шести обласних енергетичних компаній мають відбутися на біржах від 14 до 29 травня.

Інформація про їхній продаж опублікована в газеті «Відомості приватизації» від 2 квітня 2008 року № 12 (503), повідомляє урядовий сайт.

У повідомленні не згадано, що 7 травня у виданні «Відомості приватизації» № 17 (508) Фонд державного майна під керівництвом Валентини Семенюк-Самсоненко скасував торги на фондових біржах держпакетів акцій цих обленерго.

Фонд державного майна під керівництвом Андрія Портнова раніше заявляв, що це число видання незаконне, бо підписане усуненим Кабміном керівництвом Фонду.

Раніше Валентина Семенюк-Самсоненко так само називала незаконним один із тиражів цього видання, який підписав до друку призначений урядом виконувач обов’язків голови Фонду Андрій Портнов.

Нині в Україні діють два керівництва Фонду державного майна, кожне з яких вважає легітимним себе й незаконним інше.

Голова Фонду Валентина Семенюк-Самсоненко далі працює, бо її тимчасове усунення урядом із посади на час службового розслідування своїм указом скасував Президент.

Віктор Ющенко скасував також урядове призначення Андрія Портнова виконувачем обов’язків голови Фонду.

В уряді президентські укази вважають незаконними і також не відмовляються від планів через своє керівництво Фонду держмайна приватизувати Одеський припортовий завод на власних умовах попри те, що й цю приватизацію Президент теж скасував.
XS
SM
MD
LG