Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів вимагає відставки Єханурова


Партія регіонів вимагає відставки Юрія Єханурова з посади міністра оборони, мовиться в повідомленні прес-служби цієї політичної сили.

«Безпрецедентний випадок політичної розправи над народним депутатом України Валерієм Коновалюком – ініціатором розслідування фактів і обставин продажу Україною зброї для Грузії – це ганьба, якою назавжди покрив себе міністр оборони Юрій Єхануров», – сказано в заяві партії.

На своєму сьогоднішньому засіданні рада фракції Партії регіонів у Верховній Раді вирішила запропонувати парламентові внести до порядку денного засідання Верховної Ради 9 грудня звіт парламентської тимчасової слідчої комісії з розслідування законності поставок Україною зброї до Грузії.

Минулого тижня Міноборони позбавило Коновалюка звань капітан запасу, майор запасу й підполковник запасу, отриманих ним в українській армії.

Коновалюк вважає це провокацією.


Раніше він зробив цілу низку заяв про нібито викриті його комісією факти незаконних продажів озброєнь із України до Грузії, але жодних підтверджень цим заявам так і не надав. У Міноборони, а також у Службі безпеки України ці твердження Коновалюка спростували й назвали їх такими, що завдають шкоди Україні.

XS
SM
MD
LG