Доступність посилання

ТОП новини

«Багато хто в Партії регіонів хоче забруднити Юрія Бойка» – депутат від НУНС


В ефірі Радіо Свобода народний депутат від фракції НУНС Олександр Чорноволенко заявив: «Не всі в Партії регіонів кинуться захищати пана Бойка (нині міністр палива та енергетики в опозиційному уряді, – ред.). Багато хто в партії хотів би його забруднити, починаючи з Ахметова і закінчуючи Януковичем».

А народний депутат від фракції Партії регіонів, голова Тимчасової слідчої комісії з транспортування російського газу Інна Богословська зазначила: «Завдання Тимчасової слідчої комісії полягає у тому, щоб якнайшвидше заключити контракт на закупівлю газу Україною і зрозуміти, хто зараз, і з яких причин заважає з обох сторін – української і російської – підписати цей контракт. Також ми маємо сприяти найшвидшому підписанню договору на транзит газу і зробити так, щоб ніхто не страждав від транзиту газу Україною»,

Натомість Олександр Чорноволенко зауважив: «Користі від діяльності цієї комісії не буде жодної».

А на запитання Радіо Свобода, чи має Юрій Бойко відношення до компанії «РосУкрЕнерго», і чи не виявиться в результаті роботи Тимчасової слідчої комісії, що «РосУкрЕнерго» – це злочинна структура, яка виникла за урядування Юрія Бойка і Віктора Януковича, Інна Богословська відповіла: «Все може бути. Я впевнена, що наша комісія впритул займеться і цим питанням теж. Але після того, як буде поновлено газопостачання як в Україну, так і в Європу. Спочатку треба, щоб люди змогли нагріти їжу, а вже потім можна з’ясовувати, хто гріє на цьому руки. Комісія має надати суспільству правдиву інформацію. Якщо влада забажає всю інформацію про компанію « РосУкрЕнерго», ми це зробимо і я не буду робити жодних перекосів у той чи інший бік під час роботи цієї комісії».

Інна Богословська також зазначила: «В Росії аналогічна Комісія неможлива і це проблема Росії. Політична система в Росії відрізняється від нашої політичної системи. В нас демократична система».

XS
SM
MD
LG