Доступність посилання

ТОП новини

Баррозу закликав Ющенка підтримати уряд у виконанні газових домовленостей


Президент Єврокомісії Жозе Мануель Баррозу закликав Президента України Віктора Ющенка підтримати зусилля уряду та сприяти виконанню у повному обсязі домовленостей, досягнутих під час газових переговорів між Україною та Росією.

Як повідомляє управління у зв’язках зі ЗМІ Секретаріату Кабміну, про це йшлося під час телефонної розмови президента Єврокомісії з Прем’єр-міністром України Юлією Тимошенко.

Жозе Мануель Баррозу поінформував українського прем’єра про свою телефонну розмову з Віктором Ющенком, під час якої він закликав українського Президента підтримати зусилля його уряду.

Прем’єр-міністр України висловила вдячність за високу оцінку газової угоди та за сприяння Єврокомісії у досягненні позитивного результату.

Раніше сьогодні заступник голови Секретаріату Президента Андрій Кислинський заявив, що Юлія Тимошенко перейшла межу, що відділяє пошук політичної підтримки у лідерів сусідньої держави від повної здачі національних інтересів.

За його словами, останні події навколо підписання «таємних контрактів на постачання російського газу стали ще одним невтішним свідченням системної антиукраїнської співпраці прем'єра Юлії Тимошенко з вищим політичним керівництвом Росії».

XS
SM
MD
LG