Доступність посилання

ТОП новини

У Львові протестували проти газових дій Росії


У суботу молодіжна громадська організація «Львівський молодіжний конгломерат» провів у Львові акцію протесту проти дій Росії в газових відносинах з Україною.

Кілька активістів організації ходили центром міста з солом'яною лялькою прем'єр-міністра Росії Володимира Путіна та з повітряною кулькою з написом «Газпром».

Потім ляльку Путіна спалили. За словами одного з членів «Львівського молодіжного конгломерату» Івана Лендела, це відповідь на дії російського «Газпрому» і політику В. Путіна.

«Ми хочемо таким чином віддячити за наші новорічні свята, які зіпсовано діями Путіна. Ми вимагаємо припинення шантажу і попереджаємо, що коли прем'єр-міністр Росії не припинить такі дії, його може чекати доля нашої солом'яної ляльки», – заявив І. Лендел.

За його словами, солом'яний Путін схожий на Пінокіо: «У нього довгий ніс, тому що він багато бреше», – уточнив активіст молодіжної організації.

«Наші вимоги з підписами жителів Львова віднесемо до Генерального консульства Росії у Львові», – пообіцяв активіст.

Молодіжні організації Львова дещо раніше влаштували біля Генконсульства Російської Федерації безстроковий пікет проти газової політики Росії відносно України та країн Європи.

Учасники пікету спалили біля стін Генерального консульства РФ у Львові державний прапор Росії.
XS
SM
MD
LG