Доступність посилання

ТОП новини

Герман: рішення щодо коаліції визріло, але є неузгодженості


Фракцiя Партiї регiонiв близька до ухвалення рiшення про спiвпрацю з БЮТ, але поки що не погоджена позицiя щодо способу обрання Президента. Про це повідомила заступник лідера фракції ПР Ганна Герман.

«Рiшення майже ухвалене, але воно має бути твердим. Це дуже серйозне рiшення», – сказала Герман.

За її словами, лiдер Партiї регiонiв Вiктор Янукович на сьогоднi має найбiльшу популярнiсть в Українi і може отримати переконливу перемогу на прямих президентських виборах. Водночас багатомiсячна виборча кампанiя може завдати багато шкоди Українi, наголосила Герман.

«Ми говоримо сьогоднi про те, що треба ефективно використати цей час (час президентської кампанiї) i провести вибори Президента в парламентi. А всi зусилля, всю енергiю та всi кошти дати на полiпшення життя людей. Чи наважимося ми на такий крок, чи наважиться на такий крок лiдер – це єдине питання, на яке ще ми не маємо остаточної та однозначної відповіді», – зазначила депутат.

За словами Герман, заплановане на сьогодні засiдання фракцiї Партiї регiонiв перенесли. Вона не уточнила, на коли саме.

Відповідаючи на запитання, коли може бути підписана коаліційна угода, заступник лідера фракції ПР зауважила, що у зв’язку зі святами (7 червня – Трійця) найкраще це зробити наступного тижня.

XS
SM
MD
LG