Доступність посилання

ТОП новини

Володимир Литвин може піти на президентські вибори


Голова Верховної Ради і лідер Блоку Литвина заявив увечері в неділю в ефірі телеканалу «Інтер», що, коли не буде реалізовано його пропозиції, то він, по-перше, буде «робити все, щоб утримати Верховну Раду, а відтак більш-менш прогнозованість у країні в робочому стані».

«А, по-друге, буду брати участь у виборах – заявляю про це офіційно, – і буду апелювати до людей, до всіх, хто думає», – заявив Володимир Литвин.

За його словами, «в нас сьогодні думають усі люди, що треба вже нарешті подякувати тим, хто вже мав можливість і мав абсолютну владу в країні по два рази, і тим, хто після виборів забезпечить черговий розкол країні, чергове зведення рахунків, черговий розподіл посад».

На початку свого великого інтерв’ю Литвин різко скритикував дії і влади, і опозиції і висловив думку, що треба провести спеціальне надзвичайне засідання Верховної Ради, на якому б виступив Президент і уряд, прозвітував Національний банк і на якому було б «публічно зроблено оцінки і визначено план надзвичайних дій, бо сьогодні треба говорити про необхідність проголошення надзвичайної економічної ситуації в країні».

Спікер також вважає, що для того, щоб не допустити надзвичайних подій в Україні, потрібно сформувати «фактично уряд національного порятунку» і те ж саме зробити на місцевому рівні, а відтак «забути на цей період, я маю на увазі, як мінімум на півроку, про президентські кампанії, про президентські вибори».
XS
SM
MD
LG