Доступність посилання

ТОП новини

БЮТ: на позачерговому засіданні Ради розглянуть кадрові питання


Фракція БЮТ сподівається, що на позачерговому засіданні 1 липня парламент розгляне зміни в складі Кабінету Міністрів.

«Основний мотив (скликання позачергової сесії) це завершення всіх кадрових ротацій. Ви знаєте, що всі необхідні документи вже подано у Верховну Раду, і ми намагатимемося завершити заміщення тих посад, які сьогодні залишилися в Кабміні», – заявив бютівець
Валерій Писаренко.

За його словами, відповідні кадрові пропозиції вже погодили всередині коаліції. БЮТ розраховує в першу чергу на підтримку поданих кандидатур депутатами від більшості, але не виключає і підтримки інших фракцій, зазначив Писаренко.

Уряд вніс до парламенту подання на призначення на посади віце-прем’єрів ректора Київського політехнічного інституту Михайла Згуровського і мера Кривого Рогу Юрія Любоненка, на посаду міністра фінансів – заступника голови Державної податкової адміністрації Федора Ярошенка, міністра транспорту – депутата від фракції БЮТ Таріела Васадзе, міністра юстиції – депутата від фракції блоку НУНС Віктора Шемчука.

Крім того, Кабмін пропонує Верховній Раді звільнити з посади міністра вугільної промисловості Віктора Полтавця і призначити замість нього Олександра Клименка.

XS
SM
MD
LG