Доступність посилання

ТОП новини

Партія регіонів не домагається розпуску Ради – Янукович


Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Віктор Янукович заперечує намір домогтися розпуску парламенту шляхом його блокування.


Перебуваючи в Керчі, лідер Партії регіонів наголосив, що його політична сила не вимагає проведення позачергових парламентських виборів.


«Ми ставимо мету – якнайшвидше відсторонення цієї команди від влади. Це можна зробити на майбутніх парламентських і президентських виборах», – заявив Янукович.

За його словами, проводити позачергові вибори парламенту зараз уже немає рації. «Час проведення дострокових парламентських виборів уже пройшов. Зараз це вже нереально», – зазначив Янукович.

Партія регіонів уже кілька днів блокує роботу парламенту. Спікер Володимир Литвин допустив, що Партія регіонів може не дати Верховній Раді закрити 4-ту сесію. Він заявив, що метою опозиції в такому разі буде бажання надати Президентові Віктору Ющенку право на розпуск парламенту. Це передбачає Конституція у разі непроведення у Верховній Раді засідань протягом 30 днів у рамках однієї сесії.

XS
SM
MD
LG