Доступність посилання

ТОП новини

У Криму в трьох ДТП потерпіло 13 осіб


У Криму в суботу увечері в двох дорожньо-транспортних пригодах потерпіло 8 осіб, ще 5 осіб отримали тяжкі травми внаслідок аварії в ніч на неділю.

За повідомленням Головного управління МНС України у Криму, в суботу на Південному березі Криму в районі селища Сімеїз на Південнобережному шосе водій автомобіля Subaru, жінка 1979 року народження не справилася з керуванням, виїхала на зустрічну смугу руху і допустила зіткнення з автомобілем Volkswagen Caddy.

Унаслідок ДТП потерпіли: водій і пасажир Subaru, чоловік 1973 року народження. Також потерпіли троє осіб, із них одна дитина, котрі перебували у Volkswagen Caddy. Усіх потерпілих у стані середньої тяжкості було доставлено до Лівадійської лікарні.

Цього ж дня у Феодосії сталося зіткнення автомобіля ВАЗ-2107 з автобусом, що рухався за маршрутом № 6. Потерпіли троє осіб.

Крім того, у Сімферопольському районі в неділю о 00:05 на автошляху Миколаївка – Сімферополь водій автомобіля Mazda-3 допустив зіткнення з автомобілем ВАЗ 2101. Потерпіли 5 осіб, котрих госпіталізували
до лікарні в Сімферополі.
XS
SM
MD
LG