Доступність посилання

ТОП новини

Міліція розслідує дві кримінальні справи щодо нападів на керівників колишньої «Криворіжсталі»


Як повідомили в прес-службі ГУМВС України в Дніпропетровській області, перша справа – про нанесення тілесних ушкоджень директору з соціальних та загальних питань комбінату «ArcelorMittal Кривий Ріг» Зозулі, друга – щодо хуліганських дій, скоєних в приватному домоволодінні голови адміністрації з питань виробництва підприємства Шеремета.

За даними правоохоронців, вони також перевіряють інформацію щодо інших протиправних дій стосовно керівництва та працівників «ArcelorMittal Кривий Ріг».

Відомо, що в ніч з 31 липня на 1 серпня у Днiпропетровськiй областi, на подвір’ї будинку, в якому з родиною мешкає голова адмiнiстрацiї з виробництва ВАТ «Arcelor Mittal Кривий Ріг» Володимир Шеремет, пролунали вибухи.

Як повiдомили в прес-службі комбінату, внаслідок надзвичайної події ніхто не постраждав.

Деталі цієї та іншої справи – щодо нанесення тілесних ушкоджень директору з соціальних питань комбінату – наразі не відомі.

Зараз адмiнiстрацiя ВАТ «Arcelor Mittal Кривий Рiг» спрямувала звернення керівникам МВС, СБУ, головi Днiпропетровської облдержадмiнiстрацiї та iншим офiцiйним особам з проханням «захистити життя та безпеку працiвникiв підприємства».
XS
SM
MD
LG