Доступність посилання

ТОП новини

У Партії регіонів критикують заяви Тимошенко щодо «Надр України»


Партія регіонів обурена звинуваченнями з боку прем’єра Юлії Тимошенко у рейдерському захопленні компанії «Надра України», заявив представник ПР Микола Азаров.

Він назвав ці звинувачення «бездоказовими й неприпустимими». «Хто надав право Прем’єр-міністрові навішувати ярлики», – заявив Азаров.

Він також розкритикував проведення сьогоднішнього позачергового засідання уряду, темою якого була ситуація в «Надрах України». За словами представника Партії регіонів, прем’єр провела таке засідання, супроводивши його численними корупційними обвинуваченнями для того, щоб відволікти увагу від «реальних корупційних дій уряду» й складної фінансово-економічної ситуації в країні.

Сьогодні зранку Кабмін провів позачергове засідання щодо стабілізації ситуації в компанії «Надра України». Прем’єр Тимошенко заявила про рейдерське захоплення цієї компанії представниками Партії регіонів.

За словами голови уряду, 19 серпня поновлений судом колишній голова правління «Надр України» Едуард Ставицький разом з охоронцями увірвався в будинок компанії, у той час як нинішній керівник компанії Олександр Пономаренко перебуває у відпустці, і почав шукати печатки. Тимошенко також зазначила, що Ставицький був призначений керівником цієї компанії в часи прем’єрства Віктора Януковича.

На сьогоднішньому засіданні Кабмін поновив Ставицького на посаді голови правління «Надра України» і знову звільнив його.
XS
SM
MD
LG