Доступність посилання

ТОП новини

Після пожежі на ринку Дніпропетровська перевірять кіоски шаурми


Після масштабної пожежі на ринку «Слов’янський», яку, за офіційною версією, спричинило загоряння олії у фаст-фуді, влада Дніпропетровська обіцяє закрити всі «сумнівні» кіоски.

Востаннє тотальні перевірки яток зі швидким харчуванням проводили півроку тому, в березні, коли через вибух у кіоску шаурми на житловому масиві «Тополя» загинули дві людини і ще кілька отримали опіки.

Як повідомив перший заступник міського голови Дніпропетровська, Анатолій Курупський, нині найбільше уваги приділятимуть тим кіоскам, де досі, попри заборону, використовуються газові балони.

Водночас міська влада Дніпропетровська, за заявами високопосадовців міськради, знімає з себе відповідальність за пожежу на ринку. У міськраді зазначають, що за надзвичайну подію має відповідати власник ринку й відповідні контролюючі служби.

22 вересня сталася пожежа на ринку «Слов’янський» у Дніпропетровську. Постраждали дев’ять людей, вони перебувають у лікарнях. Ринок вигорів ущент. На «Слов’янському» працювало близько тисячі підприємців. Офіційної інформації про збитки поки немає.
XS
SM
MD
LG