Доступність посилання

ТОП новини

МЗС України ще сподівається на зустріч Ющенка і Медведєва


Українське МЗС не виключає можливості двосторонньої зустрічі президентів Росії та України на саміті в Кишиневі.

За словами в. о. міністра закордонних справ України Володимира Хандогія, українська сторона направила Росії кілька звернень щодо організації зустрічі на найвищому рівні, але поки не отримала відповіді.

Про це Володимир Хандогій заявив на брифінгу у Харкові, відповідаючи на запитання журналістів щодо можливості зустрічі Віктора Ющенка та Дмитра Медведєва найближчим часом.

«Це багатосторонній захід у Кишиневі, і там будуть можливості для зустрічі між президентами, оскільки вони всі будуть знаходитись за одним столом, не таким вже і великим. Вони будуть знаходитись в одній залі і братимуть участь в одному засіданні. Така зустріч не може бути виключена», – заявив Хандогій.

30 вересня Віктор Ющенко заявив, що планує 9 жовтня зустрітися з президентом Росії Дмитром Медведєвим на саміті СНД, який відбудеться в Кишиневі.

Того ж дня прес-секретар глави російської держави Наталія Тимакова заявила, що Москва поки не отримувала від української сторони запитів з приводу проведення зустрічі президентів Росії і України в рамках саміту глав держав СНД.
XS
SM
MD
LG