Доступність посилання

ТОП новини

Міліція має кілька версій причин вибуху в центрі Дніпропетровська


У рамках розслідування кримінальної справи за фактом вибуху в центрі Дніпропетровська і загибелі відомого в місті бізнесмена міліція відпрацьовує різні версії, у тому числі – скоєння вбивства на замовлення. Про це повідомили в головному управлінні МВС в області.

За повідомленням правоохоронців, зараз вони проводять криміналістичні експертизи для встановлення типу вибухового пристрою та його еквіваленту. Розкриття злочину поставили на контроль ГУМВС в області та МВС України.

Сьогодні ж голова Антирейдерського союзу у Дніпропетровській області Ірина Малоголовкіна заявила, що є дві версії загибелі бізнесмена: помста ворогів чи колишніх друзів.

За її словами, бізнесмен В’ячеслав Брагинський міг стати жертвою власного бізнесу. З його прізвищем пов’язували скандал навколо житлового комплексу «Олімпік-2» та права власності на облводоканал.

13 жовтня близько 9.00 у центрі Дніпропетровська стався вибух газу. Унаслідок загинув відомий у місті бізнесмен В’ячеслав Брагинський. Вибух стався на зовнішній мережі побутового газу у п’ятиповерховому будинку. 10 людей було евакуйовано.

Порушили кримінальну справу за статтею «Умисне вбивство».
XS
SM
MD
LG