Доступність посилання

ТОП новини

Президент закликає бельгійських підприємців більше інвестувати в Україну


У рамках офіційного візиту до Бельгії Президент Віктор Ющенко провів зустріч з представниками Федерації підприємств Бельгії. Про це повідомляє прес-служба Президента.

Глава держави наголосив на великих потенційних можливостях розвитку українського ринку: «Найбільш потужний ринок, який буде знати Європа у найближчі 10 років – це український ринок».

За словами Віктора Ющенко, зараз рівень бельгійських інвестицій у 44 мільйонів доларів є недостатнім. Як зазначив Президент України, останні чотири роки стали найбільш успішними в українській економічній історії, що засвідчило зокрема зростання обсягів іноземних інвестицій до 38 млрд. доларів.

Президент також наголосив на тому, що Україна прагне «створити високу макроекономічну культуру, яка була б базовою для співпраці з інвесторами».

Найбільш перспективними галузями співпраці українського та бельгійського бізнесу Віктор Ющенко назвав сферу високих технологій, високотехнологічну промисловість, зокрема авіабудування та суміжні з ним виробництва, сільське господарство та створення інфраструктури зберігання аграрної продукції.
XS
SM
MD
LG