Доступність посилання

ТОП новини

За розкрадання «повеневих коштів» арештували двох керівників фірм


Прикарпатські правоохоронці повідомили про затримання і взяття під варту двох керівників фірм, яких підозрюють, що вони привласнили бюджетні кошти та уникають відшкодування збитків, які виникли через те, що вони не виконали їхні договірні зобов’язання про зміцнення берегів річок і ремонт доріг та мостів після минулорічної повені.

За повідомленням Центру зв’язків із громадськістю УМВС в області, затримано директора запорізької фірми, котра зникла з об’єктів у Косівському районі, привласнивши 632 тисячі гривень авансових коштів.

А тиждень тому суд санкціонував обрання найсуворішого запобіжного заходу, тримання під вартою, для керівника київського приватного підприємства, якого підозрюють у розкраданні бюджетних коштів в особливо великих розмірах.

У слідчому управлінні УМВС України в Івано-Франківській області розслідують шість кримінальних справ, порушених щодо службових осіб підприємств і фірм, яких підозрюють у розкраданні коштів, наданих із державного бюджету на будівельні та відновлювальні роботи на об’єктах, що торік потерпіли від стихійного лиха.

Як повідомили правоохоронці, у процесі розслідування кримінальних справ підозрюваним була надана можливість або повністю виконати свої договірні зобов’язання, або відшкодувати збитки, тобто повернути авансові кошти.

При недотриманні таких умов міліція ініціює в суді питання про арешт підозрюваних.
XS
SM
MD
LG