Доступність посилання

ТОП новини

Університет для літніх людей відкрили в Дніпропетровську


Вищий навчальний заклад «Університет третього віку» працюватиме на базі Дніпропетровського університету економіки та права. Навчання – безкоштовне.

Викладатимуть там представники університету економіки та права, інших вищих навчальних закладів міста, викладачі-пенсіонери, або люди, які мають досвід, відповідну освіту, належний рівень професійної підготовки, обізнані з тематикою програми.

В університеті створили два факультети: економічний та гуманітарний. Там навчатимуться 320 осіб, з них 155 вже мають вищу освіту.

Найстаршому слухачеві 91 рік.

Навчальна програма розроблена з урахуванням індивідуальних можливостей, інтересів, нахилів, здібностей слухачів, їхніх психофізичних особливостей, стану здоров’я.

У процесі навчання будуть використовуватися різні організаційні форм роботи: лекції, зустрічі, екскурсії тощо.
Навчання розраховане на один рік, після цього слухачі отримають документ про освіту – диплом університету. За бажанням, навчання можна продовжити наступного року.

«Університету третього віку» створили для літніх людей, аби допомогти їм з користю проводити вільний час, розширювати кругозір та коло спілкування й інтересів, реалізовувати себе.
XS
SM
MD
LG