Доступність посилання

ТОП новини

Луценко: Ющенко дискредитує систему органів внутрішніх справ


Міністр внутрішніх справ Юрій Луценко називає безпідставними обвинувачення Президента Віктора Ющенка в корумпованості міліції.

За його словами, такі заяви дискредитують співробітників міліції. При цьому міністр зауважив, що МВС ефективно бореться зі службовими злочинами в лавах своїх співробітників. Зокрема, цього року за службові злочини було звільнено 600 міліціонерів, наголосив Луценко.

Міністр заявив, що Ющенкові варто звернути увагу на те, як працюють призначені ним чиновники. «Сотні розкрадачів бюджету сидять у нього за спиною за його велінням, але він з ними з усіма не збирається боротися», – сказав міністр.

«Не я спокійно спостерігав за розкраданням сотень мільярдів, які виділив НБУ комерційним банкам, які пропали ніхто не знає де… Не я захищав свого свата, який погорів на кримінальній справі», – додав Луценко.

Міністр також заявив, що ходити в Секретарiат Президента він «бiльше не збирається», але обіцяє сумлiнно виконувати свої обов’язки.

Сьогодні на нараді з боротьби з корупцією глава держави звинуватив присутніх, зокрема міністра внутрішніх справ Юрія Луценка, представників Державної податкової адміністрації, Державної митної служби в сприянні корупції й виступив за відставку Луценка.
XS
SM
MD
LG