Доступність посилання

ТОП новини

УЄФА в березнi проведе чергову iнспекцiю в Українi – директор Євро-2012


Iнспектори УЄФА в березнi 2010 року вкотре перевiрять стан пiдготовки об’єктiв в Українi до прийому чемпiонату Європи з футболу в 2012 роцi, повiдомив директор Євро-2012 Мартiн Каллен.

«Наступний (вiзит iнспекторiв) буде в березнi, коли ми будемо дуже ретельно дивитися, що ж було зроблено. Ми працюватимемо разом..., як одна команда, разом з урядами ми зробимо турнiр Євро найкращим. Разом ми все зробимо. Майже щодня ми тут працюватимемо i звiтуватимемо пановi президентовi (УЄФА) та виконкому УЄФА», – сказав Каллен після презентацiї логотипу, вiзуального оформлення та слогана Євро-2012 в Києвi.

Президент УЄФА Мiшель Платiнi, зі свого боку, заявив, що в лютому 2010 року вiн для ознайомлення з пiдготовкою до Євро-2012 вiдвiдає Донецьк, Харкiв та Львiв.

«Ми продовжуватимемо шлях i контролюватимемо те, що вiдбувається в Польщi та Українi. У нас великi амбiцiї для Польщi й України. Не все йде добре, але ми маємо довiру, – є початкова база, яка зроблена, а нинi працюватимемо на три роки, якi нам залишаються. У нас є проблеми з готелями, щодо певних зручностей, з аеропортами ще не зовсiм закiнчено...», – додав Платiнi.

Він висловив упевненiсть, що Україна та Польща в 2011 роцi завершать пiдготовку до прийому Євро-2012.

Сьогодні на Михайлiвськiй площi в центрi Києва вiдбулася презентацiя офiцiйного логотипу чемпiонату Європи з футболу 2012 року.
XS
SM
MD
LG