Доступність посилання

ТОП новини

Новим Президентом має стати жінка, бо чоловіки не справилися зi своїм завданням – Кравчук


Перший президент України Леонід Кравчук вважає, що новим Президентом України має стати жінка, оскільки чоловіки-Президенти не справилися з «забезпеченням розквіту держави».

Про це він сказав під час прес-конференції у Тернополі.

«Я був президентом лише 2,5 року, тому не міг зробити глибоких перетворень, Україна тоді тільки зароджувалася. Ми закладали підвалини, хоча і це була колосальна робота. Кучма – директор ракетного заводу, генерал без форми, він і управляв по-генеральськи. У нього був досвід адміністративного управління, він так і керував», – сказав Кравчук.

Натомість у чинного Президента Віктора Ющенка, вважає він, взагалі не було жодного досвіду широкого управління державою. «Те, що він нетривалий час побув прем’єром – цього замало. Ющенко гарно говорить, але він більше говорить, ніж робить, розраховуючи, що за нього його ідеї хтось втілюватиме, але це не та держава», – переконаний Кравчук.

Зате у Юлії Тимошенко, каже він, є «здорові амбіції зробити щось важливе, а тому вона може вивести Україну на якісно новий рівень».

«У нас з Юлією Тимошенко були різні стосунки, свого часу ми публічно критикували одне одного, бо мали різні погляди. Але час змінює людей, він вносить корективи, тому я і запропонував свою допомогу Юлії Тимошенко на цих виборах», – повідомив Кравчук. Водночас він запевнив, що якихось особистих інтересів при цьому не відстоює. «Одразу почали говорити, що я це роблю за якусь посаду, за якісь гроші. Але не йде мова про якісь хабарі, це ж вищий політичний олімп», – запевнив Кравчук.

Леонід Кравчук є довіреною особою Юлії Тимошенко в єдиному загальнодержавному виборчому окрузі.
XS
SM
MD
LG