Доступність посилання

ТОП новини

«Укртатнафта» заявляє про припинення поставок авіапалива Wizz Air


Компанія «Укртатнафта» (Кременчуцький нафтопереробний завод, Полтавська область) припинила відвантаження авіапалива й заправлення літаків авіакомпаній групи компаній Wizz Air, повідомила прес-служба компанії.

За повідомленням, таке рішення зумовлене «неприпустимою і неадекватною» поведінкою працівників авіакомпанії Wizz Air стосовно пасажирів в аеропорту Luton (Лондон).

«Укртатнафта» заявляє про свою принципову громадянську позицію й висловлює протест проти невмотивовано агресивних дій компанії Wizz Air стосовно власних пасажирів», – заявляють у компанії.

За повідомленнями деяких ЗМІ, 18 грудня в Лондоні без попередження авіакомпанія Wizz Air скасувала рейс з Лондона до Києва. Пасажири відмовилися залишити літак, після чого бортпровідники спробували змусити їх залишити борт і викликали поліцію.

Міністр закордонних справ України Петро Порошенко не виключив, що особисто зустрінеться з представником авіакомпанії Wizz Air Україна для з’ясування обставин інциденту.

Натомість авіакомпанія відкидає звинувачення і пояснює скасування і затримки рейсів несприятливими погодними умовами. Крім того, у Wizz Air заявили, що всі пасажири рейсів, які затрималися, отримали необхідне обслуговування і їм будуть компенсовані витрати на готель та інші непередбачені витрати, що виникли в цій ситуації.

Незалежних даних про справжній перебіг подій навколо скасованих рейсів Wizz Air Україна немає.

Про реакцію авіакомпанії на заяву «Укртатнафти» наразі не повідомляли.
XS
SM
MD
LG