Доступність посилання

ТОП новини

Черномирдін прибув до Києва зустрічатися з політиками


Екс-посол Російської Федерації в Україні, спец-представник Президента Росії з економічного співробітництва з країнами СНД Віктор Черномирдін прибув до Києва.

В інтерв’ю РІА «Новости» Черновирдін сказав, що його візит не пов’язаний з приїздом 25 січня до української столиці нового посла Росії Михайла Зурабова.

«Моя поїздка до Києва була запланована набагато раніше, якраз я хотів відвідати українську столицю в перерву між першим і другим турами президентських виборів. Приїзд Михайла Зурабова ніяк не вплинув на мої плани», – сказав Черномирдін.

За словами екс-посла, він планує провести в Києві серію зустрічей із керівниками українських політичних партій і рухів, а також із колишніми кандидатами в президенти, які не пройшли в другий тур президентських виборів, і хотів би зустрітися також із Юлією Тимошенко і Віктором Януковичем.

Спец-представник Президента Росії, за його словами, хотів би обговорити зі своїми співрозмовниками нинішню політичну й економічну ситуацію в Україні, перспективи співпраці Росії та України після завершення другого туру виборів.

Черномирдін зазначив, що перебуватиме в Києві протягом двох-трьох днів.
XS
SM
MD
LG