Доступність посилання

ТОП новини

Партiя регiонiв подала заявки на проведення безстрокових акцiй в Києвi


Партiя регiонiв подала до Київської мiськадмiнiстрацiї заявки на проведення безстрокових масових акцiй у столицi, повiдомили в головному управлiннi внутрiшньої полiтики КМДА.

Зокрема, «Союз молодi регiонiв України» подав заявку на проведення з 5 лютого безстрокової акцiї iз захисту Конституцiйних прав бiля Кабiнету Мiнiстрiв, Верховної Ради, Секретарiату Президента, Центральної виборчої комiсiї, а також на Європейськiй i Михайлiвськiй площах, бiля Вищого адмiнiстративного суду України i Київського апеляцiйного адмiнiстративного суду.

У заявцi також зазначений майдан Незалежностi. Чисельнiсть учасникiв акцiї, мовиться в заявцi, – 50 тисяч осiб.

Київське мiське вiддiлення Партiї регiонiв подало заявку на проведення безстрокової iнформацiйної акцiї на Михайлiвськiй площi.
Центральний виборчий штаб кандидата в Президенти Віктора Януковича подав заявку на проведення акцiї «Україна – за чеснi вибори» бiля ЦВК, починаючи з 8 лютого. Особливiстю проведення акцiї є встановлення наметiв i сценiчних конструкцiй.

Ранiше повiдомлялося, що до Київської мiськадмiнiстрацiї передали заявку київської партiйної органiзацiї всеукраїнського об’єднання «Батькiвщина» на проведення безстрокової акцiї у виглядi iнформацiйного пiкету зi встановленням агiтацiйних наметiв на Софiйськiй площi, починаючи з 28 сiчня.

Окружний адмiнiстративний суд Києва за позовом КМДА 2 лютого заборонив проводити масовi акцiї на Майданi Незалежностi з 1 лютого до 1 березня.
XS
SM
MD
LG