Доступність посилання

ТОП новини

На Луганщині повідомили про закладення вибухівки на вісьмох дільницях


На Луганщині невідомі заявили, що «замінували» вісім дільниць, повідомили у прес-службі Луганського обласного управління МВС.

Так, о 9:30 в міліцію надійшло анонімне повідомлення про те, що нібито закладено вибухівку на 88 дільниці у місті Лутугине та на 95 в селищі Успенка Лутугинського району. Ще через п’ятнадцять хвилин анонім повідомив, що бомби закладені і на двох дільницях у селищі Розкішне Лутугинського району – на 120 та 121. Людей швидко евакуювали, щоправда на одній із дільниць члени комісії відмовилися покинути будівлю.

Щоб усе перевірити, піротехнікам знадобилося декілька годин. Під час роботи експертів, бюлетені були під охороною міліції. Про якісь претензії з боку спостерігачів не повідомляється. На чотирьох цих дільницях мають проголосувати близько п’яти тисяч виборців. Наразі дільниці відновили свою роботу.

Крім того, близько 14:30 у міліцію надійшло ще одне повідомлення про начебто закладену вибухівку тепер вже на чотирьох дільницях у Лисичанську. У прес-службі заявили, що на місці події вже працюють експерти-вибухотехніки.
XS
SM
MD
LG